Ruilen en retourneren

Indien u niet tevreden bent met de producten, dan kunt u deze ruilen of retourneren.
Hieronder staan de voorwaarden en verschillende mogelijkheden.

Voorwaarden ruilen en retourneren
  • Retourneren op de webshop kan binnen 14 dagen na bestelling in de orginele verpakking.
  • Ondergoed, braces, kussens en matrassen mogen geretourneerd worden. De producten mogen niet gedragen en/of gebruikt zijn.
  • Ruilen via de webshop is niet mogelijk. U kunt natuurlijk wel retourneren en direct online een nieuwe bestelling plaatsen.
  • Via de webshop aangeschafte producten kunt u in de winkel zowel ruilen als retourneren.
  • Actie- en afgeprijsde producten die via de webshop zijn aangeschaft kunt u retourneren naar de webshop.

 

Hoe werkt ruilen en retourneren?
A. Retourneren naar de  webshop
U kunt producten retourneren naar de webshop. Vul de retourstrook in, verpak deze samen met de producten in de originele verzendzak of een andere stevige verpakking. U kunt het pakket retourzenden naar Uwthuiszorgwinkel.nl, Vanadiumweg 15, 3812 PX Amersfoort. U ontvangt uw aankoopbedrag inclusief de leverkosten retour. De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening. 

 

B. Ruilen en retourneren bij een winkel
Via de webshop aangeschafte producten kunt u in een Uwthuiszorgwinkel.nl winkel ruilen en retourneren. U krijgt het aankoopbedrag inclusief leverkosten terug, contant of via storting op rekening. Kijk bij contact op de website voor de adresgegevens van onze winkels. Neem de retourstrook mee. Dit is namelijk uw aankoopbewijs.

 

Binnen welke termijn krijg ik mijn geld terug als ik naar de webshop retourneer?
Uwthuiszorgwinke.nl streeft ernaar terugbetalingen te doen binnen 14 werkdagen na retourneren naar de webshop. Deze tijd omvat het verzenden en verwerken van het pakket, controleren van het pakket en terugstorten van het geld.

Even geduld...