Tijdelijk ongemak

 

 

 

Revalideren

Voor gipsbenen en armen zijn er speciale douchehoezen te koop. Voor gezwachtelde benen kunt u verbandschoenen kopen. Ook hebben wij een ruime collectie comfortschoenen in ons assortiment. Daarnaast leveren wij u revalidatie hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw tijdelijk ongemak te verlichten of sneller te herstellen. U kunt daarbij denken aan de huur of aanschaf van een hometrainer of een teletrimmer als u aan knie of heup geopereerd bent. Of fitnessapparatuur om de spieren weer langzaam te belasten en te trainen.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

 

 

Sporten

Om in het vervolg blessures te voorkomen, verkopen we een ruim assortiment aan medische- en sportbraces. In de winkel kunt u deze brace of bandage uitproberen en wordt deze op uw lichaam afgesteld. Als u de braces online bestelt, dient u goed te kijken in de maattabel bij het product voor uw juiste maat.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

 

 

Hulpmiddelen

Wij hebben diverse handige hulpjes in ons assortiment. Denkt u aan "helping hands" om spullen van de grond te pakken zonder te bukken. Ook zijn er handige revalidatie hulpmiddelen voor het aankleden bv. een lange schoenlepel, sokaantrekkers, elastische veters. Alles om een snel herstel te bespoedigen en overbelasting tegen te gaan. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met onze specialist.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

Even geduld...