Over ons

Onze thuiszorgwinkel is uw thuiszorgwinkel! Uwthuiszorgwinkel.nl staat midden in elke fase van uw leven. Wij bieden simpele oplossingen, hulpmiddelen, advies en informatie voor dagelijkse ongemakken en hulpmiddelen die uw dagelijks leven vergemakkelijken. Voor jong én oud!

 

Uwthuiszorgwinkel.nl is de moderne medische speciaalzaak, onze gezondheids- en zelfzorgartikelen kunt u lenen, huren of kopen. Bovendien: u bent verzekerd van een prima prijs-kwaliteitverhouding en profiteert van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Zeker als u onze servicepas heeft!

 

Uwthuiszorgwinkel.nl ziet zichzelf als de portal voor zowel zakelijke als particuliere klanten op het gebied van hulpmiddelen. Hiervoor beschikken wij over contracten met alle zorgverzekeraars, gemeenten en zakelijke klanten zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, huisartsen etc. Het dienstverleningsproces bestaat uit de activiteiten vanaf het eerste klantcontact tot en met de aflevering van de producten en diensten bij de afnemer en mogelijk daarop volgende service, garantie en nazorg. De beste prijs-kwaliteitsverhouding en het opbouwen van langdurige relaties staan hierbij centraal.

 

Wij verzorgen de landelijke gratis uitleen van hulpmiddelen en ook met onze webshop bedienen we uiteraard heel Nederland. Onze winkels bevinden zich in Amersfoort, Zeist en Baarn (in Nijhof). Waarbij ons verkoopfiliaal in Wooncenter Nijhof zelfs 7 dagen per week is geopend en doordeweeks tot 21 uur!

We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we onderdeel zijn geworden van Jens Beenhakker.

 

Wij kunnen iedere verzekerde helpen! Door contracten met zorgverzekeraars kunnen wij landelijke dekking garanderen op het gebied van standaard hulpmiddelen, maar ook de hoog-laagbedden en anti-decubitus matrassen en kussens. Voor een indicatie aan huis komt onze gespecialiseerde verpleegkundige bij u langs. Ook met een persoonsgebonden budget (PGB) kunt u altijd bij ons terecht.

 

Met de servicepas van Uwthuiszorgwinkel.nl ontvangt u altijd 10% korting op al uw aankopen. Ook betaalt u geen bezorgkosten en komen wij een aantal grotere hulpmiddelen gratis bij u thuis installeren. Ook blijft u het recht houden om hulpmiddelen gratis te blijven lenen, die niet langer worden vergoed door de zorgverzekeraars. Bijvoorbeeld diverse krukken, rollatoren en looprekken. Tot slot ontvangt u als eerste informatie over speciale aanbiedingen en interessante activiteiten en evenementen. De servicepas kost € 20,- per kalenderjaar. 

 

 

 

Uwthuiszorgwinkel.nl:

- Uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen;
- Verpleeg- en hulpmiddelen voor jong en oud om uw ongemak te verminderen of uw zelfstandigheid en participatie te vergroten;
- Ruim assortiment aan wellness-, sport- en slaapartikelen om het comfort thuis te vergroten en beter te ontspannen;
- Overzichtelijke en moderne winkels met uitgebreide mogelijkheden om artikelen uit te proberen of maandelijkse demonstraties en actiedagen
bij te wonen. Waarbij onze winkel in Nijhof (te Baarn) 7 dagen in de week bereikbaar en open is;
- Persoonlijk contact en deskundig en betrouwbaar advies, zowel bij u thuis of op een van onze locaties;
- Stellen van indicaties door gespecialiseerde verpleegkundigen;
- Het gratis lenen van hulpmiddelen, helemaal als u onze servicepas heeft;
- Extra 10% korting op uw aankoop- en huurbedrag als u onze servicepas heeft;
- Aflevering bij u thuis en oplossing van storingen binnen 24 uur door onze eigen bezorgservice en 24-uurs door bereikbare technische dienst;
- Uitgebreide service en garantiemogelijkheid;
- Uitgebreide en up-to-date informatie over recente ontwikkelingen of 24/7 met de webshop artikelen bestellen via www.uwthuiszorgwinkel.nl.

 

.

 

Even geduld...