Onze service

Haal- en brengservice

Bent u geïnteresseerd in een scootmobiel, rollator, sta-op stoel of een bed? Wilt u graag een keer in één van onze winkels een kijkje komen nemen of een actiedag bezoeken? Heeft u geen vervoer om dit te realiseren? Geen probleem! Wij halen u graag op en brengen u naar de gewenste winkel of komen gratis bij u thuis voor advies (UwThuisspecialist Marvin Rijsman). Vul het contactformulier in of bel met 033 - 461 91 91 om een afspraak te maken.

 

Montage service

Wanneer u bij Uwthuiszorgwinkel.nl een product besteld hoeft u niet bang te zijn dat u zelf naar de schroevendraaier hoeft te grijpen. Onze monteurs zetten het door u bestelde product bij ons of bij u op locatie geheel in elkaar, zodat u uw bed, hometrainer, sta-op stoel, rollator en scootmobiel nog dezelfde dag in gebruik kan nemen. Deze service is in de meeste gevallen gratis en uiteraard nemen wij bij aflevering uitgebreid de tijd om u uit leggen hoe u uw nieuwe aankoop het beste kunt gebruiken.

 

Onderhoud en pechservice

Koopt u bij Uwthuiszorgwinkel.nl een scootmobiel, rollator of een bed en heeft u geen zin om voor verrassingen te staan? Sluit dan bij ons een servicecontract af. Voor een vast bedrag per jaar nemen wij alle eventuele reparaties voor onze rekening. Ook kunnen wij een verzekering en pechhulpservice zoals Zorgeloos-op-Weg aan u aanbieden, zodat u met spoed geholpen wordt als u ergens stil langs de kant van de weg staat. Vraag onze adviseurs voor meer informatie.

Even geduld...