Uwthuiszorgwinkel.nl laat wensen uitkomen van bezoekers

Voor enkelen was het een volledige verrassing, anderen waren een klein beetje op de hoogte gebracht door hun naasten. Afgelopen week was de wensboom-uitreiking bij Uwthuiszorgwinkel.nl in Amersfoort. Een initiatief wat voor het eerst is uitgeprobeerd, bleek een groot succes. Er wordt reeds gespeculeerd over een jaarlijkse herhaling.

 

Wat houdt het precies in? Tijdens de speciale actiedag van Uwthuiszorgwinkel.nl in december stond er op beide locaties een wensboom in de winkel. Bezoekers konden iemand nomineren door een wens voor hem of haar op te schrijven, te onderbouwen en de wens op te hangen in de “wensboom”. Maar liefst 45 mensen hadden een wens in de boom opgehangen, variërend van een bosje bloemen voor de schoonmaakster die zo goed haar werk deed tot een citytrip naar Londen om gezinsleden te bedanken voor alle steun tijdens ziekte tot een traplift voor moeder die niet voor vergoeding in aanmerking komt. Vaak vergezeld van hartverwarmende motivaties en mooie “inkijkjes” in het leven van mensen. 

 

UwThuiszorgwinkel.nl werd tijdens de wensperiode verrast door eigenaar Richard Westerdijk van restaurant De Kooiker uit Leusden. Hij kwam in de winkel, zag de wensboom en besloot spontaan om drie complete dinerbonnen te sponsoren voor de wensers. En zo heeft ook restaurant ’t Jagershuis uit Lage Vuursche, Xella zandkalkfabriek en transportbedrijf van Klooster uit Huizen een sponsoringsbijdrage geleverd, naast uiteraard Uwthuiszorgwinkel.nl zelf.

 

Onder het genot van een kopje koffie of thee met een luxe koek erbij ontvingen de uitgekozen deelnemers hun “wens”:

  • Mevrouw van de Braak (Amersfoort), Mevrouw van Loon (Soesterberg) en mevrouw Groot (Baarn) ontvingen een dinerbon.
  • Mevrouw Holten (Brabant) ontving een elektrische sta-op stoel.
  • Voor de heer van de Worp (Baarn) was er een restaurant bon om pannenkoeken te eten.
  • Mevrouw Henken (Hilversum) werd verrast met een nieuwe rollator.

 

Enkele deelnemers waren helaas niet in staat om bij de uitreiking aanwezig te zijn, zij ontvangen hun wens (rondleiding in fabriek, ritje in vrachtwagen en modellen-schetsboek) thuis.

Even geduld...