Voor onze comfort- en welzijnswinkel in Zeist is Uwthuiszorgwinkel.nl per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende winkelverantwoordelijke, die fulltime ons verkoopteam komt versterken.

Functiebeschrijving:

In de functie van winkelverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de verkoop, verhuur en in mindere mate uitleen van hulpmiddelen. Je draagt zorg voor een frisse, overzichtelijke winkel, bepaalt in samenspraak het te voeren assortiment en bent verantwoordelijk voor de behaalde financiële resultaten. Omdat het een nieuwe winkel betreft, wordt een actieve bijdrage van je verwacht om de winkel op de kaart te zetten bij klanten, verwijzers, zakelijke klanten en andere relevante stakeholders zoals de media, gemeenten en collega’s van andere winkels. Je adviseert de klant over de verschillende alternatieven, de mogelijke financiering en komt samen met de klant tot de beste keuze. Kennis van bijhorende hulpmiddelen is een pré, evenals elders opgedane verkoop- en leidinggevende- ervaring. Je bent klantgericht, ondernemend, representatief en in staat om zelfstandig te werken. Daarnaast ben je gewend om in een team te werken, ben je flexibel en kritisch en durf je collega’s op een transparante en eerlijke manier aan te spreken. Je vind het niet erg om in de weekenden en avonden te werken.

Organisatieprofiel:

Uwthuiszorgwinkel.nl is de moderne medische speciaalzaak met in het assortiment o.a. fitnessapparatuur, sportbraces, matrassen en bedden, relaxstoelen, rolstoelen, telefonie, kraamartikelen en rollatoren. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van en/of adviseren bij een totaalconcept van hulpmiddelen aan de klant. Het dienstverleningsproces bestaat uit de activiteiten vanaf het eerste klantcontact tot en met de aflevering van de producten en diensten bij de afnemer en bijhorende service, garantie en nazorg. De beste prijs-kwaliteitsverhouding en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten staan hierbij centraal. De focus van ons werk ligt op de regio Midden-Nederland. Onze huidige drie winkels bevinden zich in Amersfoort, Baarn en Zeist en het is de ambitie van de organisatie om het aantal winkels in de toekomst verder uit te breiden.

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Migchiel Boomsma, Manager, T. (033) 4619191, of kijk je op onze nieuwe website www.uwthuiszorgwinkel.nl.

Belangstellenden kunnen voor 15 mei a.s. reageren via deze link.

Even geduld...