Prijswinnaars bij Uwthuiszorgwinkel.nl dolgelukkig

Afgelopen donderdag 5 november was er een gezellige prijsuitreiking bij Uwthuiszorgwinkel.nl in Amersfoort. De heer en Mevrouw Robbertsen uit Woudenberg kwamen hun gewonnen prijs in ontvangst nemen, een kwaliteitsmatras van MLine ter waarde van €1400,-.

 

De prijswinnaars, tevens bezoekers van (Be)Leef3.nu afgelopen september in leerhotel Het Klooster, lieten daar hun gegevens achter bij de stand van Uwthuiszorgwinkel.nl. Door het grote aantal bezoekers was de kans op het gratis matras niet groot, maar ze waagden een kansje en dat pakte goed uit. Mevrouw Robbertsen: “We hebben nog nooit iets gewonnen, ik kon mijn oren niet geloven”. Op de vraag wat ze met het gewonnen matras gingen doen vertelden ze: “We hebben momenteel nog een goed waterbed wat prima slaapt. Maar toen ik laatst moest herstellen na een operatie had ik een bed beneden nodig. Dat werd ons opklapbed. Met dit MLine matras achter de hand en de mogelijkheid tot het lenen van hulpmiddelen via Uwthuiszorgwinkel.nl, weet ik dat ik prinsheerlijk en goed verzorgd zal liggen als ik nog eens genoodzaakt ben het bed beneden op te schudden”.


“We hebben nog nooit iets gewonnen, ik kon mijn oren niet geloven”.


Prijswinnaars Uwthuiszorgwinkel

 

Naast medewerkers van Uwthuiszorgwinkel.nl was er ook een vertegenwoordiger van MLine zelf aanwezig bij de prijsuitreiking. “Het matras is een prima opvolging na een waterbed gezien de opbouw en schuimverhouding van het matras. Mocht het echtpaar te zijner tijd beslissen om nog een tweede matras erbij aan te schaffen via Uwthuiszorgwinkel.nl dan had ik hen geen ander matras geadviseerd. Dit matras past bij hen”. Met nog een mooie bos bloemen in de hand om het geheel vrolijk af te sluiten en het matras achterin de auto vertrokken de gelukkige prijswinnaars naar Woudenberg.

Even geduld...