Overname Uwthuiszorgwinkel.nl door JenS Revalidatieservice

Per 1 juli 2014 neemt JenS Revalidatieservice alle activiteiten van de Stichting Uwthuiszorgwinkel.nl over.

Uwthuiszorgwinkel.nl is van oudsher de leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen in Midden-Nederland. Voor diverse zorgverzekeraars verzorgt zij de kort- en langdurende uitleen van medische hulpmiddelen. Tevens kan de particuliere klant terecht in een van de drie moderne winkellocaties in Amersfoort, Baarn en Epe voor de aankoop, huur en het onderhoud van diverse hulpmiddelen zoals bedden, matrassen, scootmobielen, rollatoren, sta-opfauteuils, fietsen, sanitair, telefonie, kraamartikelen, fitnessapparatuur en braces.

 

JenS Revalidatieservice is een landelijke speler met voornamelijk een focus op dienstverlening richting gemeenten (Wmo) en zorginstellingen (zowel budgettair als bovenbudgettair). Op dit moment behoort JenS Revalidatieservice qua grootte tot de top-5 van de Wmo-markt en voert zij voor meer dan 55 gemeenten naar tevredenheid de hulpmiddelenverstrekking in het kader van de Wmo uit. Daarnaast verzorgt zij voor diverse zorginstellingen de inkoop, onderhoud en depotbeheer van outillagehulpmiddelen en in het kader van de AWBZ de bovenbudgettaire rolstoelen.

 

Beide organisaties zijn complementair aan elkaar en door de overname is alle kennis en kunde aanwezig binnen één organisatie om de zakelijke en particuliere klant een totaalconcept aan hulpmiddelen en bijhorende services te leveren. Ook wordt de concurrentiepositie ten opzichte van gemeenten, zorgverzekeraars en zorginstellingen versterkt en wordt met de overname van Uwthuiszorgwinkel.nl ingespeeld op de landelijke trend dat mensen minder een beroep kunnen doen op collectieve voorzieningen. En daardoor in toenemende mate genoodzaakt zijn om zelf oplossingen te zoeken. Met het label Uwthuiszorgwinkel.nl wil de organisatie zich met vernieuwende concepten richten op deze groeiende doelgroep particuliere klanten. Jens revalidatieservice behoudt haar focus op de zakelijke markt.

 

Wat houdt de overname in voor u als klant van Uwthuiszorgwinkel.nl ?

Voor u als klant verandert er helemaal niets. U blijft verzekerd van ons deskundig advies en betrouwbare service. Wij blijven uw aanspreekpunt voor de koop, leen of huur van medische hulpmiddelen. Vergoedingen van uw uitleenartikelen regelen wij met uw ziektekostenverzekeraar. Heeft u desondanks vragen, bel dan met onze klantenservice op telefoonnummer: 033 - 461 91 91

. Met het label Uwthuiszorgwinkel.nl wil de organisatie zich met vernieuwende concepten richten op deze groeiende doelgroep particuliere klanten. Jens revalidatieservice behoudt haar focus op de zakelijke markt.

Even geduld...