Actiedag prijswinnaars worden in het zonnetje gezet bij Uwthuiszorgwinkel.nl

Donderdag 4 februari jl. was er een gezellige prijsuitreiking georganiseerd door Uwthuiszorgwinkel.nl in de thuiszorgwinkel in Amersfoort. Alle prijswinnaars die in december mee hadden gedaan aan diverse wedstrijden en activiteiten op de actiedag Sport, Leisure en Lifestyle konden om 11 uur hun prijs komen ophalen. In totaal werden vijf deelnemers gehuldigd:

 

 

De heer Hollander uit Huizen en de heer Hoefnagel uit Baarn wonnen beide een M Line Energy hoofdkussen met het spel “kussengooien door een hoepel”.


Mevrouw Veldman uit Amersfoort en mevrouw van Leusen uit Bunschoten wonnen beide een BackJoy (speciale bekkenzit) met de oefening “kaatsballen tegen een muur”.


Mevrouw Meter uit Amersfoort  won een Bremshey trekveer met de wedstrijd “de meeste calorieën verbranden op een hometrainer”.
 

 

Uit handen van winkelmedewerker Marvin Rijsman van Uwthuiszorgwinkel.nl ontvingen de deelnemers hun prijs. Uiteraard was er ook koffie en thee met een stroopwafel voor de gelukkige prijswinnaars en een roos om het geheel feestelijk aan te kleden. Het werd een prettig samenzijn. Er werden ervaringen gedeeld over diverse hulpmiddelen van Uwthuiszorgwinkel.nl en het hebben van een beperking. Uwthuiszorgwinkel.nl kwam hierin naar voren als een positieve steun en toeverlaat in het meedenken met de klant en als een betrouwbare leverancier van hulpmiddelen.

 

Meer informatie over de dienstverlening en hulpmiddelen van Uwthuiszorgwinkel.nl op tel: 033- 461 91 91 of op www.uwthuiszorgwinkel.nl.

Even geduld...