ACTIE FITFORM STA-OP STOELEN

Iedere dag heerlijk genieten in uw eigen Fitform-fauteuil?

Is comfortabel zitten voor u niet vanzelfsprekend? Beëindig uw zoektocht en kies nu voor Fitform! Fitform is hèt merk voor gezond en comfortabel zitten in de huiskamer. Fauteuils van Fitform worden exact op maat gemaakt voor de gebruiker. Dankzij alle electrisch bedienbare verstelmogelijkheden kunt u heerlijk zitten, relaxen en rusten in uw stoel. En met de sta-opfunctie, komt u er ook nog eens gemakkelijk in en uit. Fitform-fauteuils zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren in stof en leder. Met 10 jaar Fitform Garantie Waarborg.

 

 

Profiteer van de Fitform actie!

Gedurende de maand oktober ontvangt u bij aanschaf van een Fitform fauteuil uit de Fitform Wellnesscollectie een luxe optie/accessoire t.w.v. maximaal € 499,- helemaal gratis. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een luxe draaiplateau, verwarming in uw stoel, een elektrische bedienbare hoofdsteun of lendensteun. Er zijn tal van mogelijkheden.

 

Wilt u samen genieten van het zifcormfort van onze Fitform stoelen? Dan ontvangt u de 2e Fitform fauteuil voor de helft van de prijs!

 

Deze actie is tot en met 31 oktober 2017 geldig in onze showrooms in Amersfoort, Baarn en Zeist.

 

Even geduld...