DRIEWIELFIETS - OEFENDAG

ONTDEK DE DRIEWIELFIETS

Gratis en vrijblijvend oefenen op 8 oktober 2014, doet u mee ?

De driewielfiets is nog te onbekend als rijwiel waar je gewoon voor kunt kiezen. Daar willen we iets aan doen. We willen de aandacht vergroten en u er graag kennis mee laten maken.

Daarom organiseerd UwThuiszorgwinkel voor de 6e keer een driewielfietsdag. Op deze dag geven we u alle gelegenheid om onder deskundige begeleiding zo'n fiets eens uit te proberen, gratis en vrijblijvend. Gewoon eens kijken hoe dat rijdt. Dan weet u tenminste wat het is en ervaart u of het voor u wel of niet geschikt zou kunnen zijn.

UwThuiszorgwinkel heeft in samenwerking met Nijhof een binnenlocatie geregeld waar u “droog” en op een vlakke bodem de fiets kunt uitproberen.De driewielfietsleveranciers Van Raam en Huka verlenen hun medwerking aan deze dag en zijn aanwezig met een breed assortiment driewielfietsen.

De deelnemers van de vorige keer vinden ook dat de aandacht voor de driewielfiets zich moet verspreiden, want tot op heden is er nog nauwelijks bekendheid.

Wilt u de fiets ook eens uitproberen, ermee kennismaken of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom gerust kijken. Probeer 'm eens uit.

Benieuwd? Proberen? Iedereen is van harte welkom.

Op Woensdag 8 oktober a.s. bent u van harte welkom tussen 10.00u en 16.00 uur

Hermesweg 6 in Baarn. (achter onze locatie van UwThuiszorgwinkel Nijhof)

Contactpersoon voor deze dag is René Schouten van der Velden van UwThuiszorgwinkel tel: 033-4619191

Wij wensen u een fijne dag

Wij wensen u een fijne dag

Even geduld...