Blijvend ongemak

 

 

Slaapcomfort en wooncomfort

U wilt zo lang mogelijk comfortabel thuis blijven wonen, ook als u een dagje ouder wordt en daarbij ongemak ondervindt. In onze winkels in Amersfoort en Baarn (in Nijhof) en in onze webshop treft u een uitgebreid assortiment medische hulpmiddelen aan, die uw comfort kunnen vergroten. U kunt hierbij denken aan onze collectie traagfoammatrassen en kussens van MLine of Deron. Of aan een van onze vele moderne senioren- en comfortbedden, inclusief nachtkastjes en wandkasten. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over gezond slapen en de vele keuzes die u hierbij heeft. Komt u hiervoor langs in een van onze winkels of neem contact met ons voor het maken van een afspraak voor advies thuis.

 

Bij een toenemende zorgbehoefte kunt u ook denken aan een hoog-laagbed of anti-decubitusmatras. In de meeste gevallen kunt u deze eerst gratis voor 6 maanden lenen of helemaal vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. U heeft hiervoor een indicatie benodigd van onze indicatieverpleegkundige. Komt u niet in aanmerking voor een indicatie, dan kan het huren of leasen van een hoog-laagbed uitkomst bieden. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

 

Onze specialisten kunnen u ook adviseren over aanpassingen in uw woning, die nodig kunnen zijn als u in toenemende mate ongemak ervaart. Soms kan een simpele en goedkope aanpassing uw woongenot aanzienlijk verbeteren. U kunt hierbij denken aan wandbeugels in toilet of badkamer, douchematten met anti-slip, badzitjes, een toiletverhoger of een drempelhulp.  Maar denkt u ook eens aan een traplift, douchestoel, binnenrollator, boodschappentrolley of diverse adl-artikelen zoals aangepaste badsponsen, haarborstels, openers, bestek etc. In een aantal gevallen kunt u voor vergoedingen terecht bij uw gemeente of kunt u hulpmiddelen eerst tijdelijk gratis lenen. Onze specialisten vertellen u graag meer. Neemt u contact met ons op voor een thuisafspraak of komt u langs in een van onze winkels in Baarn, Zeist of Amersfoort.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

 


Zitcomfort

Wilt u heerlijk comfortabel zitten en opstaan? Komt u dan eens kijken naar onze sta-op stoelen en relaxstoelen. In ons assortiment treft u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige stoelen aan van merken als Fitform, Carmen en Cinque Chique. Alle stoelen worden op maat gemaakt en optimaal afgestemd op uw lichaamskenmerken. Bij het inmeten van de stoel wordt o.a.  aandacht besteed aan de zithoek, zitdiepte, zithoogte, lendenondersteuning en nek- en wervelkolom ondersteuning. Hiermee bent u verzekerd van de beste zithouding en voorkomt u veel voorkomende klachten van een verkeerde zithouding zoals rugklachten, zenuw- of aderafknellingen, weefselirritatie of moeite met opstaan. Als u eerst wil ervaren of een sta-op stoel wat voor u is, kunt u deze eerst bij ons huren voor €22,50 per week. Gaat u daarna over tot aankoop dan wordt een gedeelte van deze huur gerestitueerd.

 

Naast een uitgebreide collectie sta-op stoelen en relaxfauteuils kunt u bij ons ook terecht voor zitkussens, wigkussens, lumbaalkussens, positioneringskussens en rugkussens. Meer informatie hierover vindt u in onze webshop of kunt u inwinnen bij een van onze winkels in Amersfoort, Zeist en Baarn (in Nijhof).

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

 


Rollators

Wordt het lopen wat minder maar wilt u wel in beweging blijven dan kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie rollators. Wij adviseren en informeren u graag over de rollators van Uwthuiszorgwinkel.nl, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt kiezen uit lichtgewicht, standaard, binnen- of buitenrollatoren of opvouwbare rollators in diverse uitvoeringen en prijsklasses. Met ons servicepas kunt u eerst een rollator uitproberen door deze 6 maanden gratis te lenen. Na 6 maanden kunt u deze rollator blijven huren of tegen een gereduceerd tarief aanschaffen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een nieuwe rollator aan te schaffen in een van onze winkels of in de webshop. De meeste rollators hebben wij op voorraad, waardoor wij deze gelijk aan u kunnen meegeven of snel kunnen bezorgen.

 

Scootmobielen

Het kiezen voor een scootmobiel is geen makkelijke keuze. De aanleiding is namelijk niet leuk: u heeft last van fysieke klachten en wordt beperkt in uw vrijheid. Toch wordt de keuze voor een scootmobiel achteraf door onze klanten vaak gezien als één van de beste keuzes die ze gemaakt hebben. Als u van plan bent uw scootmobiel vaak mee te nemen is een opvouwbaar of inklapbaar model aan te raden. Doordat deze compacter en lichter is geniet u van alle voordelen die een scootmobiel biedt terwijl u uw mobiele vrijheid behoud. Reist u voornamelijk grote afstanden dan is de snelheid en het rijcomfort weer belangrijk. Laat u daarom goed adviseren door onze specialisten. Zij kunnen u ook meer vertellen over de mogelijkheden voor het aanvragen bij uw gemeente van een Persoons Gebonden Budget (PGB) of u vertellen hoe u een gedeelte van uw aankoop terug kan vragen bij de belastingdienst. Scootmobielen bezorgen wij altijd gratis bij u thuis en daarbij ontvangt u altijd een uitgebreide (rij)instructie. Daarbij is het mogelijk om een onderhoudscontract of pechhulp af te sluiten. Vraagt u onze adviseurs voor meer informatie of maak een afspraak voor advies thuis.

 

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

Even geduld...