Huren van hulpmiddelen

 

Als een artikel incidenteel of kortdurend nodig is, dan is het prettig dat u deze artikelen kan huren. Voor het huren van artikelen kunt u terecht bij onze locaties in Amersfoort, Zeist en Baarn of bel met onze klantenservice op 033 - 461 91 91. In onze winkels vindt u een groot, kwalitatief hoog verhuurassortiment aan. Wilt u een artikel eerst uitproberen dan biedt verhuur u de mogelijkheid om te ervaren of het product daadwerkelijk aan uw verwachtingen voldoet.

 

Als u na verhuur tot aanschaf van een nieuw product overgaat, restitueren wij in sommige gevallen een gedeelte van de huur. Zo weet u dat u een goede koop doet en hebben wij er een tevreden klant bij. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Bent u in het bezit van onze servicepas of bent u lid van Beweging 3.0, dan krijgt u 10% korting op uw huurtarief en aankoopprijs.

 

Daglichttherapie : € 20,- per week

Teletrimmer : € 4,- per week

Rollator :  € 7,50 per week

Plaswekker : € 7,- per week

Wewothom : € 7,50 per week

Babyweegschaal : € 7,50 per week

Hometrainer : € 15,- per week

Sta-op stoel : € 22,50 per week

Hoog-laag bed : € 35,- per week

Scootmobiel : vanaf € 50,- per week


Instructie

Bij de levering van de verhuurartikelen krijgt u een uitgebreide instructie.

 

Automatisch incasso

De huurbedragen worden via een automatisch incasso, waar u bij het huren van de artikelen voor tekent, van uw rekening afgeschreven.

 

Bezorging en ophalen

Verhuurartikelen kunnen bezorgd of opgehaald worden, indien u hier zelf niet toe in staat bent. Producten die geplaatst of geinstalleerd moeten worden, komen we uiteraard thuis bezorgen. Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice op 033 - 461 91 91 kunt u de benodigde artikelen bestellen en een afspraak maken voor het bezorgen of ophalen van deze artikelen.

 

Bezorgkosten

Het bezorgen en/of ophalen (bv bij reparatie) van kleine artikelen kost €7,50 per rit.
Het bezorgen en/of ophalen van grote artikelen (bedden, stoelen, hometrainers en scootmobielen) kost €20,- per rit.
De bezorgkosten vervallen bij het afsluiten van een servicepas. Het lidmaatschap kunt u voor €20,- per kalenderjaar afsluiten.

 

Leasebedden

Voor het lenen van een bed of verstekking hiervan via uw zorgverzekeraar is een indicatie nodig. Als u niet in het bezit bent van zo’n indicatie, maar wel de behoefte heeft aan een hoog-laag bed, omdat u moeilijk in- of uit het bed stapt of verhuist naar een verzorgingshuis, dan biedt ons leasecontract uitkomst. U krijgt dan een goed hoog-laag bed voor een bedrag wat u normaal betaald voor een standaard bed. Het bed blijft in uw bezit zolang u dit nodig heeft. U betaalt hiervoor een éénmalig huurbedrag. Het bed blijft eigendom van ons en wij komen jaarlijks langs voor onderhoud. Bij een eventuele storing kunt u ook gebruikmaken van onze storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

 

Even geduld...