Uwthuiszorgwinkel.nl; ook voor zakelijke klanten

Inkoop medische hulpmiddelen

Onze afdeling inkoop onderhoudt relaties met alle grote leveranciers, waardoor wij investeringsgoederen tegen gunstige inkoopvoorwaarden aan u kunnen leveren. Denkt u hierbij aan bedden, matrassen, nachtkastjes, rolstoelen, douchestoelen, bloeddrukmeters, zuurstofconcentrators, medicijnwagens, tilliften en veel meer. Niet alleen leveren wij deze medische hulpmiddelen gratis bij u af, ook zetten wij de nieuw aangekochte medische hulpmiddelen voor u in elkaar en als extra service voeren wij in de meeste gevallen het oude artikel weer voor u af. Op dit moment doen we dit voor een groot aantal klanten waaronder verzorgingshuizen, verpleeghuizen, huisartsen, fysiotherapeuten en thuiszorgorganisaties. 

 

Onderhoud en budgetbeheer

Ook kunnen wij het preventieve en correctieve onderhoud aan deze zorghulpmiddelen goedkoop voor u uitvoeren. Hiervoor brengen wij in eerste instantie de huidige staat van uw “wagenpark” in kaart en leggen dit vast in ons onderhoudsysteem. Vervolgens wordt al het uitgevoerde onderhoud op productniveau geregistreerd, zodat u altijd een actueel inzicht heeft in uw exploitatiekosten en investeringsbehoefte. Ook kunt u met ons afspraken maken over depotbeheer. Onze monteurs beschikken over relevante certificaten als Stigah en Nen en onze storingdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Vraagt u eens vrijblijvend naar onze prijzen en voorwaarden, die beduidend lager liggen en transparanter zijn dan in de markt normaal is.

 

Demonstraties en acties

Ook organiseren we in samenhang met onze partners actiedagen en demonstraties op locatie. U kunt hierbij denken aan rollatorkeuringen, stoeldemonstraties en sport- en welnessdagen. Op afspraak kunnen we op een vast tijdstip in de maand present zijn, zodat uw bewoners of klanten ons kunnen benaderen voor bijvoorbeeld kleine reparaties of diverse vragen over financiele vergoedingen. Ook denken we graag met u mee over eenmalige of structurele aanbiedingen voor uw bewoners, clienten of leden. Voor meer informatie kijkt u in onze agenda of neemt u contact op met ons op telefoonnummer 033 - 461 91 91 of info@uwthuiszorgwinkel.nl.

Even geduld...