Meditiss bescherming met subliem slaapcomfort

 

 • Allergeenvrije matrasbeschermer voor baby’s en kleine kinderen, 100% waterdicht en toch ademend en vochtregulerend.
 •  

  Meditiss® Cairfull®

  De PROTECT matrasbeschermer bevat een driedimensioneel breisel: Meditiss® Cairfull®. De ventilerende laag in deze stof zorgt voor een uitgekiende luchtcirculatie waardoor zweet verdampt. Daardoor vermindert de kans op oververhitting en verstikking. Bij bedplassen of kwijlen, ligt het kind veel droger. De zachte en veerkrachtige stof draagt bij tot een superieur ligcomfort. Dat zorgt voor een veilige en comfortabele en ononderbroken slaap.

   

  Purotex® technologie

  De PROTECT matrasbeschermer maakt gebruik van de revolutionaire Purotex® technologie. Microcapsules worden op een intelligente manier aangebracht in de matrasstof. Ze bevatten niet-actieve probiotica. Dat zijn natuurlijke micro-organismen die ook in yoghurt gebruikt worden. Ze zorgen ervoor dat het bedtextiel zuiver blijft. Purotex® is een ecologisch en gezond alternatief voor antibiotica en verdelgingsmiddelen. Met de Protect matrasbeschermer slaapt uw kind

   

  Vandaag hebben veel kinderen last van allergieën. Eén van de belangrijkste allergenen is Der P1, een enzym die de huisstofmijt gebruikt om voedsel (microhuidschilfers) te verteren. Negentig procent van alle huisstofmijt (ca. 2 miljoen) bevindt zich in de matras, want daar is het warm, donker en vochtig. Kinderen en baby’s slapen vaak met open mond op het matrastextiel en ademen zo een grote hoeveelheid allergenen in.

   

 • Schoner: minder vlekken, verkleuringen en slijtage
 • Frisser: geen onaangename geuren
 • Hygiënischer en gezonder: Purotex® vermindert het risico op huisstofmijtallergie
 • Ecologischer: geen biocide producten
 •  

  Uwthuiszorgwinkel.nl

  Even geduld...