Meditiss bescherming met subliem slaapcomfort

 

Safe Comfort matras/kussenbeschermer : Zacht lig- en slaapcomfort

 

Traditionele matrasbeschermers beschermen uw matras. De Safe Comfort matrasbeschermer doet dat ook, maar geeft veel meer slaapcomfort dankzij twee nieuwe technologieën. Dankzij de ademende PU-film is de hoes 100% waterdicht, ook aan de zijkanten. De "comfort" breistructuur maakt de matrasbeschermer super zacht, kookwasbestendig en anti-bacterieel.

 

Safe Comfort Plus matras/kussenbeschermer: :Superieur ongeëvenaard slaapcomfort

 

Deze matrasbeschermer bevat een driedimensionele breistructuur: Cairfull®. De ventilerende laag zorgt ervoor dat de lucht onder het lichaam in beweging blijft. Ze heeft een ventilerende en vochtregulerende werking. De druk van heup en schouders wordt door de veerkracht van de Cairfull® beter verdeeld. Cairfull® zorgt ervoor dat de Safe Comfort Plus matrasbeschermer een superieur ongeëvenaard slaapcomfort biedt.

 

PURE matras/kussenbeschermer: Allergeen vrije beschermer met uitstekend slaapcomfort

 

Eén van de belangrijkste allergenen is Der P1, een enzym die de huisstofmijt gebruikt om voedsel (microhuidschilfers) te verteren. Immers, negentig procent van alle huisstofmijt (ca. 2 miljoen) bevindt zich in de matras en in het kussen, want daar is het warm, donker en vochtig.

De PURE matrasbeschermer maakt gebruik van de revolutionaire Purotex® technologie. Microcapsules,PUROTEX® probiotica , worden op een intelligente manier aangebracht in de matrasstof. Ze bevatten probiotica. Deze probiotica, natuurlijke micro-organismen zoals we die ook in yoghurt vinden, zorgen ervoor dat het bedtextiel zuiver blijft.

Ook deze beschermer bevat een driedimensionele breistructuur:

 

Cairfull® Meditiss verhoogd slaapcomfort

 

Het ultieme slaapcomfort wordt bereikt door de driedimensionele breistructuur: Cairfull®. De ventilerende laag zorgt ervoor dat de lucht onder het lichaam in beweging blijft. Deze beschermlaag heeft een ventilerende en vochtregulerende werking. De druk van heup en schouders wordt door de veerkracht van Cairfull® beter verdeeld. Cairfull® staat voor een superieur slaapcomfort:

• ventilerende bovenlaag

• drukverdelend

• temperatuurregulerend

• vochtregulerend

 

Innovatief Carehome of the future'

 

De Meditiss producten zijn geselecteerd voor de "Zorgwoning van de Toekomst'. De "Zorgwoning van de Toekomst" is het nieuwste innovatie- en sensibiliseringsproject van Living Tomorrow. Na het “Huis van de Toekomst” wilden de initiatiefnemers een woning neerzetten met technologieën, diensten en producten die in functie staan van de zorg. Het gaat dus om een woning met technologieën die het wonen aangenamer en comfortabeler maken. De woning staat in Heusden-Zolder, nabij Hasselt in België.

Even geduld...