M Line aanbevolen door Topsporters en Fysiotherapeuten !

Gun uzelf ook een uitstekende nachtrust....

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever, er wordt steeds meer van ons gevraagd.

Om dit leven vol te houden moeten we onze nachtrust optimaal benutten. Veel topsporters slapen op een bed van M Line en hebben zich ervan overtuigd dat M Line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

 

Elke M Line matras heeft een unieke samenstelling.

Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt.

Hierdoor zorgen M Line matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen.

Bent u rug-, zij- of buikslaper, laat u adviseren in één van onze winkels, voor elke voorkeurshouding vinden wij de juiste ondersteuning.

 

Door de ultieme drukverlagende eigenschappen slaapt u op een M Line matras dieper en draait u minder.

Slaapsystemen van M Line staan garant voor een goede mobiliteit en uitstekende ventilatie.

Met M Line producten haalt u kwaliteit in huis. Dit betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op de matrassen.

Daarnaast biedt M Line al jaren standaard de 90 dagen omruilgarantie op haar matrassen, zodat u zelf het comfort kunt testen.

 

M line kussens

Ook alle kussens zijn gemaakt van het revolutionair visco-elastisch M Line materiaal. De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.

Een goede slaaphouding werkt prevenief bij rug- en nekklachten.

Even geduld...