Comfort en ontspanning

 

 

 

Bewegen

Wilt u in conditie blijven en werken aan uw gezondheid? U kunt dit prima thuis doen met een eigen hometrainer. Onze winkels bieden u een ruim assortiment aan Bremshey hometrainers, crosstrainers en bewegingstrainers. Ook teletrimmers en oefenballen waar u allerlei oefeningen mee kunt doen, behoren tot ons assortiment. Als extra service bezorgen wij de door u gekochte of gehuurde home- en cross trainer kant-en-klaar gemonteerd bij u thuis.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

 

Slapen

Een goede nachtrust waarin het lichaam tot rust komt, is van groot belang. In onze showroom treft u een verscheidenheid aan (senioren)bedden, (traagfoam)matrassen en kussens in verschillende prijsklasses. Van bekende merken als M-Line en Deron. Op de matrassen van M-Line heeft u zelfs 90 dagen recht op omruilkorting. Twijfelt u welk matras goed voor u is, neem contact met ons op of kom langs in de winkel. Samen met onze specialist vindt u ongetwijfeld een matras dat het beste bij uw slaapgedrag en lichaam past.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

 

Welness

Voor de ontspanning heeft Uwthuiszorgwinkel.nl een uitgebreid assortiment aan welness-artikelen. Van warmtekussens,  pedicure- en manicuresets, voetmassage-apparaten tot relaxfauteuils. Voor de koudere dagen verkopen wij warmte-ondergoed als hemden, bedsokken en lange onderbroeken.

 

Klik hier voor het volledige assortiment.

Even geduld...