Masterclass Decubitus/Wondzorg

Datum: 12, 18, 26 november of 10, 16 december 2015

Tijdstip: 14.00 tot 16.00 uur of 18.30 tot 20.30 uur

Locatie: Vanadiumweg 15, Amersfoort

 

Decubitus is een ernstige complicatie van bedlegerigheid die veel pijn en ongemak met zich meebrengt en is groeiend probleem in de gezondheidszorg. Het ongemak, de pijn, de kosten. Met een adequate zorg, gekoppeld aan de inzet van de juiste anti-decubitus hulpmiddelen is decubitus echter meestal te voorkomen of te verhelpen.

 

Tijdens de Masterclass Decubitus/Wondzorg wordt aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen ingegaan op de hoofdoorzaak voor het ontstaan van decubitus, druk. Er wordt uitleg gegeven over de negatieve invloed van druk op de huid. Daarnaast worden hulpmiddelen om de huid te ontlasten van druk behandeld. Doel van deze bijscholing is de deelnemer inzicht te verschaffen in de veroorzakers van decubitus en decubituswonden en daarbij de wondzorg.  

 

De scholing wordt gegeven door wondverpleegkundige Hélène Tolboom van Uwthuiszorgwinkel.nl in samenwerking met Decupré. Als enige partij in Nederland werkt Uwthuiszorgwinkel.nl met de unieke gepatenteerde anti-decubitus producten van Decupré. Deze producten leveren, aangetoond in een onafhankelijke wetenschappelijk studie,  een optimale drukverdeling door de druk op hiel en/of stuit te reduceren tot nul en is inmiddels door een zeer groot aantal zieken- en verpleeghuizen ervaren. De unieke Masterclass decubitus/wondzorg is geaccrediteerd met 2 punten.

 

U kunt zich inschrijven voor één van onderstaande dagen:

Donderdagmiddag 12 november -14.00 uur tot 16.00 uur

Woensdagmiddag 18 november -14.00 uur tot 16.00 uur

Donderdagavond 26 november -18.30 uur tot 20.30 uur

Donderdagavond 10 december -18.30 uur tot 20.30 uur

Woensdagmiddag 16 december -14.00 uur tot 16.00 uur


AANMELDEN

Stuur een e-mail vanaf uw eigen e-mailadres naar: indicatie@uwthuiszorgwinkel.nl. Vermeld in de mail:

  • De datum waarop u aanwezig wilt zijn
  • Uw naam
  • De organisatie/ het team waarvoor u werkt
  • Uw functie
  • Uw BIG registratienummer

U ontvangt een bevestiging van deelname per mail. Aan deze bijscholing zijn geen kosten verbonden. Snel aanmelden wordt aanbevolen.

Even geduld...