Driewielfiets Oefendag

Datum: woensdag 14 oktober 2015

Tijdstip: 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Minervaweg 6, Baarn


Klik hier voor de flyer van Driewielfiets Oefendag. 

 

Driewielfiets Oefendag georganiseerd door Uwthuiszorgwinkel.nl in Baarn in een loods aan de Minervaweg 6, tegenover het Centraal Magazijn van Nijhof. Deelname is gratis.

 

Tijdens de Driewielfiets Oefendag is er ruime gelegenheid om het fietsen op een driewielfiets te oefenen. Hiervoor is speciaal een parcours binnen in de loods opgesteld en een buitenruimte vrijgemaakt. Zo kunnen er verschillende technieken geoefend worden. Mogelijk zullen er ook een aantal tweedehands outletfietsen te koop zijn.

 

Driewielfiets fabrikanten Huka en Van Raam zijn aanwezig om de deelnemers plus eventueel introducee of begeleiding te adviseren en alles over de verschillende (elektrische) driewielfietsen en mogelijkheden te vertellen. Praktische uitleg en begeleiding bij het fietsen zelf worden verzorgd door vrijwilligers via de Fietsersbond.

 

Opgeven is niet verplicht, maar wel gewenst. De Driewielfiets Oefendag gaat door bij een minimale opgave van 35 deelnemers.


Opgeven of meer informatie? 
Bel met Uwthuiszorgwinkel.nl, tel. 033 - 461 91 91 , kijk op www.uwthuiszorgwinkel.nl of stuur een e-mail naar info@uwthuiszorgwinkel.nl.

 

Even geduld...