Actiemiddag schoenen en pantalons

Op zaterdag 30 januari a.s. van 13.00-16.00 uur organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl voor bewoners, omwonenden en bezoekers van St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Locatie Davidshof (Achter Davidshof 1, Amersfoort) een presentatie & verkoop van diverse comfortschoenen en -pantalons onder het genot van een lekker kopje koffie.


Semi-orthopedische (comfort & stretch) schoenen van Actiflex
Ervaart u regelmatig pijnklachten bij staan of lopen of heeft u gevoelige voeten als gevolg van bijvoorbeeld een reumatische aandoening, eksterogen/knobbels, diabetes, Parkinson, artrose of artritis? De comfortabele stretch schoenen van Actiflex passen zich aan op de voet, ondersteunt de natuurlijke loop en voorkomt druk op de voorvoet, tenen, en eventuele pijnlijke punten op de voet.


Comfortabele (senior) pantalons van Fashion Plus
Ook presenteren wij de comfortabele pantalons van Fashion Plus. Fashion Plus biedt vlotte en betaalbare senior-mode met geweldig draagcomfort voor alle leeftijden. Zo maakt u uw garderobe compleet.

 

Om de speciale middag een feestelijk tintje te geven, ontvangt u op zaterdagmiddag 30 januari 10% korting bij aankoop van een paar Actiflex schoenen. Bent u lid van Uwthuiszorgwinkel.nl of Beweging3.0 dan ontvangt u hiernaast ook nog eens 10% ledenkorting. Uw totale korting kan dus oplopen tot wel 20%!


Wij nodigen u daarnaast ook graag uit om eens een bezoekje te brengen aan een van onze winkels in Amersfoort of Baarn (in Nijhof). Als presentje ontvangt u aan het eind van de middag een kortingsbon van 10% korting te besteden bij een aankoop bij Uwthuiszorgwinkel.nl.

Actiedag Artiflex

 

Even geduld...