Actiedag Wonen & Veiligheid zaterdag 29 oktober 09.30-16.00 uur Zeist

Een gezellige dag met gratis koffie en thee met iets lekkers erbij

 

Advies en demonstratie

Onze medewerkers staan voor u klaar om uitleg te geven over onze hulpmiddelen. Denkt u aan een sta-op stoel of relaxfauteuil om lekker en gezond te zitten. Ook hebben wij diverse rollators in het assortiment voor binnen- of buitengebruik. Om uw dagelijks woongemak te vergroten hebben wij handige huishulpjes zoals een verlengde schoenlepel, een medicijndoos met alarm, boodschappentrolley, aangepast bestek, diverse seniorentelefonie en verschillende hulpmiddelen om steunkousen eenvoudig aan en uit te trekken. En méér, maar komt u naar een van onze locaties, dan kunnen wij het u demonstreren. Wilt u iets  zelf proberen? Het kan allemaal!

 

Opruiming showroommodellen

Om alle mogelijkheden te laten zien en mee te gaan met de tijd en de seizoenen, vernieuwen wij regelmatig onze showroom. De sta-op stoelen en relaxfauteuils uit de showroom worden dan met opruimingskorting verkocht. Heeft u minder behoefte aan het zelf kiezen van een specifieke kleur of uitvoering, dan is een showroommodel tegen een zeer vriendelijke prijs misschien iets voor u! Kom naar de actiedag en sla uw slag!

 

Proefzitten Welness Sta-op Fauteuil en demonstratie Fitmotion

Elisandrella Ottens, vertegenwoordiger van Fitform is aanwezig om samen met u te bekijken wat “gezond zitten” voor u betekent. Welke hulp of ondersteuning kunt u daarbij gebruiken?  Uiteraard kunt u proefzitten op diverse stoelen om zo de mogelijkheden en verschillen te ervaren. Besluit u, al dan niet samen, een Fitform Wellness Fauteuil aan te schaffen dan kunt u rekenen op een spetterende actie; een luxe accessoire t.w.v. € 499 helemaal gratis of de 2e fauteuil voor de helft van de prijs!

Ook zijn er regelmatig demonstraties van de nieuwste uitving van Fitform, de FitMotion, een revolutionair intelligent beweegsysteem voor ín een Fitform-fauteuil, want er is aangetoond dat voldoende ondersteund zitten zeer belangrijk is in combinatie met regelmatig bewegen. Wilt u weten hoe dit precies werkt? U bent van harte welkom om te komen kijken en proberen.

 

Ergotherapeut

Ergotherapeut Therese van Gelder is aanwezig* om u te ondersteunen en handige tips te geven bij o.a.  het omgaan met een rollator, het kiezen van geschikte huishulpjes passend bij uw persoonlijke situatie of het rijden op een scootmobiel. Wist u dat u vanuit de zorgverzekeringswet recht heeft op ‘rijlessen’ voor  een scootmobiel? De ergotherapeut kan u er van alles over vertellen en u voorlichten.

*Alleen tijdens de actiedag op 29 oktober in Zeist

 

Presentatie van Stichting HulpHond

Sylvia Vermeij zit in een rolstoel en heeft een HulpHond die haar helpt bij haar dagelijkse bezigheden. Haar hond speelt een essentiële rol in prettig en veilig wonen. Sylvia vertelt er graag over en  geeft een demonstratie van wat de hond allemaal kan.

 

Demonstratie* Doff n’ Donner

De Doff n’ Donner is een uniek hulpmiddel om alle typen elastische kousen van alle drukklassen snel en comfortabel aan én uit te trekken. Er is veel minder kracht nodig, prettig voor uzelf en uw zorgverlener. Door de rol- en duwtechniek kan de kous sneller en comfortabeler worden aangetrokken. En omdat er niet aan de kous zelf getrokken hoeft te worden, behoudt het zijn elasticiteit en kwaliteit en zorgt voor een langere levensduur.

*Alleen tijdens de actiedag op 22 oktober in Amersfoort

 

Interactieve presentatie Wonen & Veiligheid (onder voorbehoud van bezetting)

Winkeladviseur Jacco de Vries geeft een presentatie over Wonen en Veiligheid. Woont u veilig? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jacco neemt u mee a.d.h.v. een woningcheck door “uw woning”. Ter plekke worden er hulpmiddelen gedemonstreerd en kan er gekeken worden welke verbeteringen of oplossingen u nog kunt treffen om langer zelfstandig, comfortabel en veiliger thuis te kunnen blijven wonen. 

Even geduld...