Actiedag Sport, Leisure & Lifestyle

Op zaterdag 12 december a.s. organiseert Uwthuiszorgwinkel.nl een actiedag Sport, Leisure & Lifestyle, voor het eerst in Amersfoort én Baarn! U bent op beide locaties van harte welkom. Er worden diverse activiteiten georganiseerd door Uwthuiszorgwinkel.nl en leveranciers waar u aan deel kunt nemen. Ook zullen er spetterende kortingen op producten zijn. Onze medewerkers staan met koffie en iets lekkers voor u klaar.

 

Programma Actiedag Sport, Leisure & Lifestyle
 • Advies en demonstratie assortiment met diverse nieuwe producten
  Onze medewerkers staan voor u klaar om uitleg te geven over diverse producten zoals: heerlijke relaxfauteuils, sportartikelen, sauna’s, handige huishulpjes en andere producten om comfortabel te leven. Wilt u een demonstratie of zelf proberen? Het kan allemaal!
 • Gratis proefzitten BackJoy en behendigheidsspel
  BackJoy Europe zal op verschillende tijden de mogelijkheid geven voor gratis proefzitten op een BackJoy, een speciale bekkenzit ter correctie van de lichaamshouding en versteviging van spieren. Na het proefzitten kunt u deelnemen aan een behendigheidsspel waarbij u een prijs kunt winnen.
 • Workshop lichaamshouding en informatiestand
  Weet u wat een goede lichaamshouding is? Thausne geeft enkele workshops verspreid over de actiedag. Tijdens een interactieve workshop leert u wat een goede houding (voor u) is. Ook is er een informatiestand met uitleg over verschillende braces ter preventie van of na letsel.
 • Gratis proefliggen MLine bedden/ matrassen en snelheidsspel
  Een vertegenwoordiger van MLine zal aanwezig zijn om u het één en ander over MLine producten te vertellen. Uiteraard kunt u gratis proefliggen en alle modellen uitproberen. Alléén op 12 december zijn er voor u nog een paar extra acties geselecteerd, zoals een elektrische upgrade voor de helft van de prijs of een gratis kussen bij aanschaf van een MLine boxspring, bed of matras. Na het proefliggen kunt u deelnemen aan een snelheidsspel waarbij u een prijs kunt winnen.
 • Fietswedstrijd op hometrainer
  Wist u dat u fit en actief kunt blijven zonder de deur uit te hoeven? Op een hometrainer traint u niet alleen uw spieren en kracht, maar ook uw conditie! Tijdens onze actiedag kunt u het fietsen op een hometrainer uitproberen. Zin in een uitdaging? We organiseren een wedstrijd: wie verbrandt de meeste calorieën binnen een bepaalde tijd? Aan het einde van de dag verloten we een aantal prijzen onder de deelnemers.
 • Wie wilt u in het zonnetje zetten met een mooie wens?
  Uwthuiszorgwinkel.nl is begaan met mensen en draagt een steentje bij aan een prettigere maatschappij. Tijdens onze feestelijke actiedag op 12 december kunt u iemand nomineren die wij in het nieuwe jaar in het zonnetje zullen zetten door voor hem/ haar een wens op te hangen in onze “wensboom”. Kent u iemand die eenzaam is, een bedankje verdient, altijd voor iedereen klaarstaat, ziek of herstellende is of vanwege een andere reden in aanmerking zou komen voor een wensvervulling? Geef hem/ haar dan op tijdens onze actiedag. We waarderen een korte toelichting of motivatie en bepalen begin januari welke wensen wij in 2016 uit zullen laten komen.

Locaties

Amersfoort, Vanadiumweg 15, 3812 PX
Baarn, Minervaweg 3, 3741 GR (onze winkel bevindt zich ín woonwinkel Nijhof)

 

Datum/tijd

Zaterdag 12 december 2015 van 10.00 - 16.00 uur

U kunt zich aanmelden via: 033 - 461 91 91 of info@uwthuiszorgwinkel.nl.
Besluit u pas op de dag zelf om langs te komen? U bent van harte welkom!

Even geduld...